Over ons

Over ons


Met meer dan 30 ervaren glasvezelmonteurs zijn wij dagelijks op meerdere lokaties in heel het land druk bezig. Wij maken actief deel uit van de grootse plannen van KPN Telecom, T-Mobile en Caiway om in tijd van slechts enkele jaren Nederland grotendeels van hoogwaardige glasvezelverbindingen te voorzien.

Wekelijks komen er in Nederland zo’n 10.000 nieuwe aansluitingen bij. Dat zijn er vier per minuut.

Eind dit jaar beschikt bijna 1 op de 2 huishoudens in de 25 grootste steden van Nederland over glasvezel. De komende drie jaar sluit men in deze steden meer dan 750.000 huishoudens aan op glasvezel. In Almere, Amersfoort, Dordrecht en Enschede is de vervanging van het kopernetwerk al bijna volledig afgerond. Eindhoven, Haarlemmermeer, Leeuwarden en Zwolle zijn nu al voor drie kwart verglaasd. Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen zijn eind 2023 nagenoeg gereed en de aanleg van glasvezel in Breda, Den Bosch en Den Haag is dan vergevorderd. In Leiden, Utrecht en Zoetermeer worden gesprekken gevoerd met de gemeenten over de uitrol van glasvezel in deze steden.

MM Fibertech neemt samen met haar partners actief deel aan deze uitdagende projecten. Met onze monteurs, onze state-of-the-art eigen gereedschappen zijn wij klaar voor nu en voor de toekomst als het gaat om kwalitatief hoogwaardige glasvezel aansluitingen.

Nieuwsgierig naar de details of wilt u graag meer informatie?

Interesse om met ons samen te werken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar: info@mmfibertech.com